Una escape room sobre Gabriel Ferrater

Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. Un parell de curiosos treballadors de la casa demanen ajuda. Els seus superiors els han demanat el poema de Gabriel Ferrater “In memoriam” però resulta que és dins una capsa tancada amb uns candaus.

A partir d’un seguit de pistes que s’aniran desvelant, els intrèpids ajudants tindran un temps determinat per recollir tota la informació que els permeti obtenir les diferents combinacions que obriran la capsa.

L’Adrià Díaz i el Marçal Bayona a partir d’una proposta del Servei de Biblioteques de Reus creen una intel·ligent i divertida manera d’aprendre coses sobre Gabriel Ferrater. Una proposta per aquest Sant Jordi de la qual podran gaudir alumnes de batxillerat dins els actes del Pròleg de l’Any Ferrater que estaria molt bé que s’exportés. Una original iniciativa!

Recull de premsa:

Mireia Jansà – Canal Reus Televisió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *