La Fundació Privada Reddis col·labora amb l’Associació Gosar Poder

Constituïda el 1992 després de la dissolució de la Reddis mútua d’assegurances, la Fundació Privada Reddis va néixer amb la missió d’estar al servei de la ciutat de Reus, tot col·laborant en la promoció i execució de tota mena d’accions o programes de caràcter educatiu, social o cultural obrint les portes a tots aquells que necessiten la seva ajuda i consolidant-se com un pilar fonamental per a la ciutat de Reus i la comarca del Baix Camp.

Amb gairebé trenta anys a l’esquena, totes les iniciatives que, en els diferents camps, la Fundació ha anat donant suport, constitueixen un canemàs imprescindible per entendre i interpretar una comarca i una ciutat que sempre s’ha distingit per un gran dinamisme cívic. Trobar el segell de la Fundació en qualsevol projecte, amb els anys, s’ha guanyat la reputació d’esdevenir un sinònim d’excel·lència. 

Davant la negativa, per ara, de les institucions públiques de donar suport a les nostres activitats, ens sentim molt honorats que la Fundació hagi accedit a col·laborar amb nosaltres en un seguit d’activitats que anirem desgranant al llarg de tot aquest 2020. 

Per aquest primer trimestre de l’any, comptarem amb la presència del Josep Murgades, filòleg i catedràtic de literatura catalana contemporània de la Universitat de Barcelona que impartirà, el dia 5 de març a les 19:30h a la seu de la Fundació, la conferència “Gabriel Ferrater: un intel·lectual a contracorrent”. Esperem poder comptar amb la vostra presència. (Acte)

Una resposta a «La Fundació Privada Reddis col·labora amb l’Associació Gosar Poder»

  1. No hi ha hagut cap negativa de la regidoria de Cultura. Així i tot, feliç que quantes més institucions se sumin a iniciatives culturals com la de la vostra associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *