Les memòries de Joan Ferraté a través dels seus dietaris

Laura Borràs – Canal Reus Televisió

El filòleg Salvador Oliva i l’editor Jordi Cornudella han presentat oficialment el llibre ‘Del Desig’ de Joan Ferraté. A través d’un diàleg, els dos intel•lectuals han apropat els dietaris de l’autor reusenc al públic del Centre de Lectura. El llibre, que consta de tres parts, s’ha publicat 15 anys després de la seva mort.

La Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura ha estat el lloc on el poeta i filòleg Salvador Oliva ha compartit els seus coneixements sobre Joan Ferraté, juntament amb l’editor Jordi Cornudella. Els dos, amics de Ferraté, han presentat el seu últim llibre, editat per Cornudella, que porta el nom ‘Del desig’.


Un recull de tres dietaris escrits des de diferents parts del món on Ferraté explica les seves memòries i tot allò que sent. El llibre es va publicar el novembre de 2018 però no ha estat fins ara, 16 anys després de la seva mort, que s’ha presentat.

La presentació ha estat organitzada per l’Associació Gosar Poderjuntament amb l’Escola de Lletres del Centre de Lectura. Aquest és el tercer acte fet per l’Associació des que es va crear ara fa justament un any amb l’objectiu de donar a conèixer la figura de Gabriel Ferraté i del seu germà Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *